Uitgebreide vermelding

Uitgebreide vermelding

Door onderstaand formulier in te vullen krijg je een uitgebreide vermelding. Je krijgt een link naar je website en social media pagina's zoals bijvoorbeeld LinkedIn en Facebook. En je kunt iets over jezelf of je bedrijf invullen. De betaling komt ten goede aan de HUBRhenen-initiatieven. Inbegrepen zijn 2 leuke gezamenlijke bijeenkomsten. Daarover binnenkort meer.

Hoe werkt het?
Het formulier bestaat uit 2 uitklapbare gedeelten die beiden ingevuld dienen te worden. De basisgegevens, de informatie die ook aanwezig is bij het gratis abonnement. En de extra gegevens. Ook vragen we om 2 afbeeldingen mee te sturen. Een foto en een logo. Deze maken we tot 1 afbeelding waarbij de foto links en het logo rechts staat.

Wat kost het?
Voor €100 per jaar (slechts €8,33 per maand), exclusief btw, steun je ons initiatief en sta je uitgebreid op deze website.

Wanneer sta ik op de site?
Na invullen van de gegevens moeten we de afbeeldingen tot 1 geheel maken. Op het moment dat we de betaling binnen hebben word je op de website geplaatst. Je krijgt daarvoor een factuur per email.

Ik steun de HUB met een extra vermelding

Basis gegevens

Vul hier de branche(s) in waar je werkzaam bent. We zorgen dat je dan in de juiste categorie naar boven komt.
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
We hebben je portret foto en logo nodig. Beide minimaal 300x300 pixels Maximaal 6MB. Je logo op een witte of transparante achtergrond.

Extra gegevens voor uitgebreide vermelding

Leuk dat je het initiatief HUB Rhenen steunt. Je krijgt een doorlink naar je website en naar je social media en je laat meer van jezelf zien.
Social media links:
Alleen de URL's die je invult zullen als aanklikbaar icoon onder je foto zichtbaar zijn.